Thursday 23 September 2021

Alles over Dordrecht

Vrouw na vechtpartij op de Troelstraweg aangehouden

15 juni 2010

DORDRECHT - Een 33-jarige vrouw uit Zwijndrecht is op 14 juni op de Troelstraweg om 20.00 uur aangehouden. Kort voor haar aanhouding zou ze een 35-jarige vrouw uit Dordrecht hebben mishandeld. De twee zijn ex-buurvrouwen van elkaar en het slachtoffer kwam de dochter van de verdachte, haar ex-buurmeisje dus, op de Troelstraweg tegen.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee, waarop de moeder van het meisje snel op hen af kwam en de 35-jarige zou hebben geschopt en geslagen. Het slachtoffer hield daar kneuzingen aan over. De verdachte had wat flesjes bier gedronken, maar was naar eigen zeggen niet aangeschoten. Na een nacht cel wordt ze verhoord.

Lees meer over:

mishandeling troelstraweg
Deel dit bericht met je vrienden!