Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Omleiding tijdens Zomerkermis'
15jun 2010

Omleiding tijdens Zomerkermis

DORDRECHT - Van vrijdag 19 tot zondag 27 juni vindt de Zomerkermis Dordrecht plaats. De kermis staat ook dit jaar weer op de hoek van de Spuiboulevard en Hellingen voor het Stadskantoor. Tijdens de opbouw en tijdens de kermis is een omleiding ingesteld.

Omleiding
De kermisexploitanten beginnen dinsdag 15 juni om 20.00 uur met het opbouwen van de kermis. De Spuiboulevard is vanaf dinsdagavond afgesloten voor verkeer vanaf de Houtkoperplaats tot aan de Spuiweg. De Hellingen is afgesloten tot aan het Papeterspad. Het verkeer wordt ter plekke omgeleid. Vanaf maandag 28 juni 24.00 uur zijn deze straten weer open voor verkeer. De parkeergarages Spuihaven, Veemarkt en Achterom zijn tijdens de kermis gewoon bereikbaar.

Goedkoop parkeren tijdens Zomerkermis
Bezoekers van de zomerkermis op de Spuiboulevard die met de auto komen, kunnen tijdens de kermis goedkoop parkeren in parkeergarage Achterom. In deze nieuwe parkeergarage in hartje binnenstad geldt van zaterdag 19 tot en met zondag 27 juni de hele dag een tarief van € 2,- per vier uur in plaats van € 2,- per uur. Parkeer garage Achterom is dagelijks geopend van 7.30 tot 23.00 uur. Uitrijden kan 24 uur per dag.Deel dit bericht met je vrienden!