maandag 25 oktober 2021

Alles over Dordrecht

De Hoop opent haar deuren

15 juni 2010

DORDRECHT - Op zaterdag 26 juni 2010 organiseert De Hoop in Dordrecht de ‘Dag van Hoop’. De dag staat deze keer in het kader van het 35-jarig bestaan van De Hoop en heeft als thema: ‘Met oog op God en mens’. Hoofdspreekster is evangeliste Suzette Hattingh uit Duitsland. De dag wordt afgesloten met een ‘Worshipnight’ onder leiding van de bekende Amerikaanse gospelzanger Don Moen.Suzette Hattingh uit Frankfurt zal spreken over het belang van gebed en voorbede. Hattingh leidde ruim zestien jaar lang gebedsteams en zette in 1997 haar eigen organisatie op: Voice in the City. Ze geeft jaarlijks overal in de wereld talloze lezingen over gebed en voorbede.

Het programma van de Dag van Hoop begint om 10.00 uur. Een aantal koren onder leiding van Martin de Jong begeleidt ’s ochtends de samenzang. ‘s Middags staan er seminars op het programma, onder andere over gebed en opvoeding. Er is ‘open huis’ op de verschillende locaties van De Hoop ggz en er is een informatiemarkt. Voor kinderen is er de hele dag een eigen programma en een kinderplein. De Dag van Hoop wordt ’s avonds om 20.00 uur afgesloten met een Worshipnight van gospelzanger Don Moen.

Iedereen is welkom tijdens de Dag van Hoop. Wel wordt ieder verzocht zich van tevoren op te geven voor de dag. Dat kan via het aanmeldformulier op www.dehoop.org/dagvanhoop of telefonisch bij het informatiecentrum van De Hoop: (078)-6111222. De toegang is gratis. Er is een lunch beschikbaar voor iedereen die zich opgegeven heeft.

Er is een apart aanmeldformulier voor de Worshipnight ’s avonds. Kaarten voor deze avond zijn 22,50 euro per persoon. De Hoop is een ggz-instelling voor evangelische hulpverlening in Dordrecht. De Hoop ggz biedt kinder-, jeugd- en volwassenenzorg op het gebied van psychosociale, psychiatrische en verslavingsproblematiek. Ook biedt De Hoop re-integratietrajecten en heeft zij preventieprojecten voor kinderen, tieners en volwassenen. Voor meer informatie over De Hoop ggz kan men terecht op www.dehoop.org

Deel dit bericht met je vrienden!