vrijdag 18 juni 2021

Alles over Dordrecht

Statiegelddief aangehouden op de Dokweg

14 juni 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 13 juni rond 23.00 uur op de Dokweg aangehouden. Hij reed daar op een fiets met zijn (fiets)tassen vol met lege biervaatjes en trok daarmee de aandacht van agenten. In totaal had de man 16 vaatjes bij zich met een statiegeldwaarde van 80 euro.

De man verklaarde de vaatjes van een vriend te hebben gekregen. Toen de agenten vervolgens deze vriend belden om het verhaal te checken, bleek van die verklaring niets te kloppen. De verdachte zei al snel dat hij de vaatjes gestolen had bij een supermarkt in Zwijndrecht. De man is ingesloten en de vaatjes zijn in beslaggenomen. Deze gaan zo snel mogelijk naar de supermarkt terug.

Lees meer over:

diefstal dokweg
Deel dit bericht met je vrienden!