woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Veel zon en publiek bij Wantijpop

14 juni 2010

DORDRECHT - Al twaalf jaar is het Wantijfestival een begrip in Dordrecht. Niet alleen in het Wantijpark, maar ook de clubs en bars in binnenstad zinderen van het Wantijfestival gevoel.

Wantijpop is de eerste dag van het Wantijfestival. Dit gratis toegankelijke openluchtfestival vond plaats in het Wantijpark. Er kon genoten worden van nationale en internationale bands, maar er is ook veel aandacht voor regionaal talent. Er stonden bijvoorbeeld een groot aantal winnaars van verschillende regionale muziekcompetities. De muziek varieerde van hiphop tot gothic en van rock tot drum’n’bass. Naast muziek was er ook dans, een uitgebreide festivalmarkt en kon er meegedaan worden aan workshops.

De tweede festivaldag in het Wantijpark is een echte familiedag. Op het podium was er een unieke mix van wereldmuziek verwachten. Naast muziek was er ook dans, een uitgebreide festivalmarkt en kan er meegedaan worden aan workshops. Ook voor de allerkleinsten was er van alles te beleven op het festivalterrein. Een verrassingsoptreden werd gegeven door Dordtenaar Henry van Tienen.

 
 

Foto's: Paul Schrandt
Kijk voor meer foto's op www.flickr.com/popfest

Deel dit bericht met je vrienden!