donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Man rijdt onder invloed tegen geparkeerde auto op de Zuidendijk

14 juni 2010

DORDRECHT - Een 21-jarige man uit Dordrecht is zaterdagavond 12 juni aangehouden nadat hij onder invloed tegen een geparkeerde auto was aangereden. Een 47-jarige man uit Dordrecht zag de man op de Zuidendijk met een auto tegen een geparkeerde auto botsen en vervolgens doorrijden.

De 47-jarige man belde hierop de politie en reed vervolgens achter de man aan om het kenteken te noteren. Even verderop zag hij de 21-jarige man uit zijn auto stappen en op het gras gaan liggen. De politie kwam ter plaatse en hield de man aan. Agenten namen een blaastest af, waarbij de man een A blies.

Op het politiebureau bleek uit een ademtest dat de man met een promillage van 0,8 vier keer zoveel als is toegestaan bij een beginnend bestuurder. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. Later op de avond is de man heengezonden met een rijverbod.

Lees meer over:

aanrijding zuidendijk
Deel dit bericht met je vrienden!