dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Twee nieuwe spelers DeetosSnel/Volhuis

Twee nieuwe spelers DeetosSnel/Volhuis

14 juni 2010

DORDRECHT - De 28-jarige Joris Keeman en de 17-jarige Joan Vos maken volgend seizoen de overstap van respectievelijk Tilburg en DSC naar DeetosSnel. Joris Keeman maakt al jaren deel uit van de selectie van Tilburg waarin hij op 17-jarige leeftijd zijn debuut maakte. Met Tilburg heeft hij enkele jaren geleden nog op hoofdklasse niveau gespeeld. Joris maakt de overstap, omdat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging en vindt in DeetosSnel een logische keuze om zich nog verder te ontwikkelen op korfbalgebied.

De 17-jarige in Oss woonachtige Joan Vos begon haar korfbalcarrière bij DOT in Oss en maakte enkele jaren geleden de overstap naar DSC. Momenteel is Joan geselecteerd in de selectie van Zuid Nederland onder de 19 en is ze in het verleden geselecteerd voor het nationale team onder de 16. Joan is een ambitieuze speelster die graag wil presteren en graag leert en hoopt bij DeetosSnel haar ambities te verwezenlijken.

Lees meer over:

deetossnel
Deel dit bericht met je vrienden!