woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Twee vrouwen aangehouden op verdenking van ontrekking van kinderen aan het gezag

12 juni 2010

DORDRECHT - Vrijdagavond 11 juni zijn twee vrouwen aangehouden op verdenking van onttrekking van twee kinderen aan het gezag. De Politie Zuid-Holland-Zuid kreeg vrijdagmiddag een melding dat twee kinderen van 7 en 11 jaar bij de crisisopvang in Dordrecht waren meegenomen.

Het vermoeden bestond dat dit door familie van de kinderen was gebeurd. De Politie Zuid-Holland-Zuid startte direct een uitgebreid rechercheonderzoek. Dit resulteerde erin dat de politie diezelfde avond rond 21.30 uur in samenwerking met de Politie Hollands-Midden de kinderen in goede gezondheid wist op te sporen bij aan fastfoodrestaurant in Gouda. De twee kinderen waren daar in aanwezigheid van een 22-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, die familie is van de kinderen.

De vrouw is direct aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Ze zit nog vast en is in verzekering gesteld. Een 29-jarige vriendin van de vrouw, afkomstig uit Gouda, is eveneens aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zaak. Deze vrouw is na verhoor heengezonden, maar blijft nog wel verdachte in de zaak. De kinderen zijn diezelfde avond op een veilig adres ondergebracht. De Politie Zuid-Holland-Zuid doet verder onderzoek naar de zaak.

Lees meer over:

crisisopvang
Deel dit bericht met je vrienden!