dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Hennepkwekerij aan de Van Kinsbergenstraat

11 juni 2010

DORDRECHT - Agenten hebben zes aanhoudingen verricht in verband met een hennepkwekerij. Bij de politie kwam op donderdagmiddag 10 juni 2010 een melding dat diverse personen vuilniszakken uit een woning haalden en deze op een aanhanger legden.

Het ging om een woning aan de Van Kinsbergenstraat in Dordrecht. Agenten zagen de auto met aanhanger rijden en gaven het voertuig een stopteken bij de Karel Doormanweg. Na controle bleek dat in de vuilniszakken hennepafval zat. De politiemensen hielden de drie inzittenden van de auto aan. In het voertuig lag ook een busje pepperspray. In de woning waren nog drie personen en een geoogste hennepkwekerij. De aangehouden mannen zijn 21, 23, 24, 26 (2x) en 37 jaar en komen uit Dordrecht, Gorinchem, Rijswijk en ’s-Gravenhage.

Deel dit bericht met je vrienden!