maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Officiële uitslag Tweede Kamerverkiezingen in Dordrecht bekend

11 juni 2010

DORDRECHT - Vandaag is de officiële uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen in Dordrecht bekend geworden.
De uitslag vindt u op www.dordtkiest.nl. Hier staat ook een overzicht van de uitslagen op wijkniveau.

In Dordrecht hebben 62.570 kiezers een geldige stem uitgebracht. Op een totaal aantal kiesgerechtigden van 88.495 betekent dit een opkomstpercentage van 70,7% In 2006 was het opkomstpercentage bij de Tweede Kamerverkiezingen 77,8% en in 2003 75,0%.

Burgemeester A.A.M. Brok spreekt zijn waardering uit voor de inzet van de stembureauleden en de medewerkers van het verkiezingsbureau. Doordat er met het rode potlood werd gestemd, moesten alle stemmen met de hand worden geteld. Dat is overal goed verlopen.

De officiële uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van de Kieskring Dordrecht zal morgen om 10.00 uur in de B&W-kamer van het Stadskantoor aan de Spuiboulevard in Dordrecht worden vastgesteld. Tot de Kieskring Dordrecht behoren 38 gemeenten in Zuid-Holland.

Deel dit bericht met je vrienden!