maandag 21 juni 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt verdachte overvallen aan

8 juni 2010

DORDRECHT - De politie heeft dinsdagochtend 8 juni een man aangehouden in een onderzoek naar een aantal overvallen op oa. supermarkten en cafetaria’s in Dordrecht.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een aantal overvallen die sinds het begin van het jaar zijn gepleegd in Dordrecht. Het vermoeden bestaat dat deze misdrijven door eenzelfde dadergroep zijn gepleegd.

Dinsdagochtend 8 juni heeft dit geresulteerd in de aanhouding van een 20-jarige inwoner van Dordrecht. De verdachte is aangehouden door het arrestatieteam. Hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij één of meerdere van deze overvallen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Lees meer over:

overval arrestatieteam
Deel dit bericht met je vrienden!