woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Plan voor nieuw Tokheim-kantoor op Amstelwijck Dordrecht

8 juni 2010

DORDRECHT - Multi Vastgoed en Heijmans Vastgoed Realisatie (Amstelwijck VOF) hebben een huurovereenkomst gesloten met Tokheim Netherlands voor een nieuw te realiseren kantoorgebouw van circa 2.100 m2 met 75 parkeerplaatsen op Businesspark Amstelwijck in Dordrecht.
Het ontwerp van het nieuwe kantoor is van het Haagse architectenbureau Enjoybuilding. DTZ Zadelhoff bracht samen met Impact Vastgoedrealisme, namens Amstelwijck VOF de verhuurtransactie tot stand.

Tokheim Group S.A.S., is een van de wereld leiders betreffende het assembleren van en service verlenen aan benzine pompen en aanverwante apparaten voor een benzine station. Met (locale) bedrijven en activiteiten overal ter wereld bied Tokheim aan zijn klanten een compleet portfolio aan benzine pompen, retail automatiserings systemen, betaal automaten, Media apparaten, vervangings onderdelen, upgrade artikelen en een compleet aanbod van ondersteuning en advies inclusief de aanleg en onderhoud van complete benzine stations.

Tokheim's doelstelling is om benzine retailers een compleet pakket aan benzine pompen, systemen en services-  bedoelt om hun benzine station te bouwen en  op een rendabele, efficient, veilige en milieu ontlastende manier in bedrijf te houden.

Tokheim blijft een bedrijf toegewijdt om voorzien in de behoeften van zijn klanten over de gehele wereld, een werkelijk wereld bedrijf met locale vertegenwoordiging. Wij zijn trots op het feit dat we in staat zijn om te voorzien in alle benzine distributie wensen van onze klanten, ongeacht de vorm of groote van hun benzine stations waar dan ook ter wereld.

Deel dit bericht met je vrienden!