dinsdag 15 juni 2021

Alles over Dordrecht

Tweede Kamerverkiezingen in Dordrecht

Tweede Kamerverkiezingen in Dordrecht

8 juni 2010

DORDRECHT - De Tweede Kamerverkiezingen staan voor de deur. De 75 stembureaus in Dordrecht gaan op woensdag 3 maart om 07.30 uur open en sluiten om 21.00 uur. Vanwege de Avondvierdaagse is er vanaf 13.00 uur een extra stembureau geopend in de kantine van voetbalvereniging Emma aan het Halmaheiraplein op Sportpark Reeweg.

Bezoek stembureau
Burgemeester A.A.M. Brok bezoekt woensdagmiddag zeven stembureaus om daar met de stembureauleden en de kiezers te spreken. Om circa 14.45 uur is de burgemeester bij het stembureau in openbare basisschool de Driehoek aan de Driehoek 41 in Sterrenburg, Dordrecht. De pers is daar van harte welkom.

Politiek café
Woensdagavond 21.00 uur, op het moment dat de stembureaus sluiten en de stembureauleden de stemmen gaan tellen, begint in de centrale hal van het Stadhuis aan het Stadhuisplein 1 in Dordrecht een politiek café. De belangstellenden wachten onder het genot van een hapje en drankje op de voorlopige uitslag. Er is live muziek en het publiek kan via beeldschermen de landelijke ontwikkelingen en voorlopige uitslagen bekijken. Aan het einde van de avond (naar verwachting voor 24.00 uur) deelt burgemeester A.A .M. Brok de voorlopige uitslag van Dordrecht mee. Iedereen is van harte welkom op deze gratis toegankelijke avond.

Twitter
Op verkiezingsdag zal de gemeente via Twitter het opkomstpercentage in Dordrecht bijhouden. De laatste tussenstand is te zien via www.twitter.com/dordtkiest.

De officiële verkiezingsuitslag van Dordrecht zal in de loop van donderdag 10 juni bekend worden gemaakt

Deel dit bericht met je vrienden!