donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Doorgereden na aanrijding op de Houttuinen

7 juni 2010

DORDRECHT - De betrokkenen of mensen die getuige zijn geweest van een aanrijding die op zaterdagavond 5 juni omstreeks 21.50 uur plaatsvond op de Houttuinen, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Dordrecht.

De aanrijding vond plaats tussen een witte brommer met daarop twee mannen en een personenauto. De 36-jarige automobilist uit Dordrecht wilde linksaf het Sint Jacobsplein oprijden en zag daarbij de brommer over het hoofd. De bijrijder van de brommer viel eraf waarna de bestuurder vervolgens doorreed in de richting van de Voorstraat.

De bijrijder zou ook die kant op zijn gerend. De 36-jarige man belde zelf de politie in een poging de zaak goed af te handelen. Zijn auto liep een flinke deuk en een kapotte spiegel op.

Deel dit bericht met je vrienden!