woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

Tewaterlating 'Waterwezen' door burgemeester Brok

5 juni 2010 (door Paul Schrandt)

DORDRECHT - Burgemeester A.A.M. Brok opende op uitnodiging van de Stichting Park Merwestein op zaterdag 5 juni om 12.00 uur het Weekend van het Park. De burgemeester verrichtte met de tewaterlating van een ‘waterwezen’ de officiële opening van het weekend.

Leerlingen van de Noordhoveschool verzorgden het project Waterwezens.
Bezoekers aan Park Merwestein konden op 5 en 6 juni genieten van uiteenlopende activiteiten in het park, zoals demonstraties touwslagen, optredens van een kettingzaagkunstenaar, rondleidingen langs monumentale bomen en vertoningen van oude films over het park uit de collectie
van Erfgoedcentrum Diep.

Foto: Paul Schrandt

Deel dit bericht met je vrienden!