donderdag 9 december 2021

Alles over Dordrecht

Kerk uit Dordrecht (ZA) bezoekt Dordrecht en Wilhelminakerk

4 juni 2010

DORDRECHT - De Wilhelminakerk in Dordrecht heeft een partnerband met de Protestantse kerken in Dordrecht in Zuid-Afrika. Komende week komt Dordrecht (ZA) op bezoek.

De gemeente Dordrecht met oud-burgemeester Ronald Bandell voorop vindt het van groot belang dat vanuit alle geledingen van de Dordtse samenleving contacten zijn met Dordrecht (ZA). De Wilhelminakerk heeft dat verzoek opgepakt en uitgewerkt.

Een bericht van de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk, die behoort tot de Protestantse Kerk in Nederland (PKN):

In de week van 7-14 juni hebben we bezoek uit partnerstad Zuid-Afrika.

Owen Patu, Fezeka Teka en Mlupheki Stemela zijn onze gast. Het plan is dat zij 12 juni op de  rom­mel­markt  komen en op13 juni in de kerkdienst aanwezig zijn. Zij willen dan graag groeten over­brengen en een gospel zingen.

Ze hebben een druk programma. Ik wil speciaal uw aandacht vragen voor het debat “Vrouwen en Mannen in Afrika”.

Dit wordt gehouden op dinsdag 8 juni, 19.30- 22 uur in Wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70.  Fezeka Teka houdt een inleiding over de invloed van aids op relaties in Zuid-Afrika. We hopen op een goede ontmoeting.

(contactpersoon Annet de Vries-Koppe 078 - 614 77 83)

Deel dit bericht met je vrienden!