woensdag 16 juni 2021

Alles over Dordrecht

DeetosSnel jeugd kampioen

2 juni 2010

DORDRECHT - De D-jeugd van DeetosSnel is dit weekend kampioen geworden. Eerder dit jaar is dezelfde ploeg ongeslagen kampioen geworden tijdens de eerste veldhelft en in de zaalcompetitie. Tot voorbije zaterdag maakte stadsgenoot Oranje Wit  eveneens kans op de titel. De laatste competitiewedstrijd wees echter uit dat DeetosSnel na winst met 6-14 zich kampioen mag noemen. Met deze prestatie heeft de ploeg zich geplaatst voor de Districtskampioenschappen (5 juni in Middelburg) en de Nederlandse Kampioenschappen (12 juni in Ruinerwold).

De F1 jeugd van de vereniging vierde zaterdag ook een feestje. Zij verzamelden in hun poule de meeste wedstrijdpunten en sloten de laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse uit Barendrecht af met 7-3 winst. De trotse kinderen en coaches vierden het kampioenschap uitbundig met kinderchampagne en taart. 

Lees meer over:

deetossnel
Deel dit bericht met je vrienden!