zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Bestuurder ervandoor na aanrijding op de N3

31 mei 2010

DORDRECHT - Op de N3  heeft zaterdagmiddag 29 mei een aanrijding plaatsgehad tussen twee personenauto’s waarbij een van de bestuurders , een 27-jarige man uit Papendrecht, vluchtte. Een getuige ging de man achterna.

Hij rende de straat Amazone in, in de wijk Stadspolders. De politie was snel ter plaatse en hielp mee zoeken. De verdachte werd gevonden en aangehouden. De auto waarin hij reed dan wel de kentekenplaten van dit voertuig blijken gestolen uit België. Dit wordt nader onderzocht. Naast het gestolen voertuig dat gesignaleerd stond in het politiesysteem, bleek de man ook gesignaleerd te staan wegens het niet terugkeren van verlof uit een gevangenis.

De aanrijding op de N3 bracht alleen fiks materiële schade met zich mee, gelukkig vielen er geen gewonden. De verdachte reed een andere auto achterop, de bestuurder hiervan kwam met de schrik vrij.

Deel dit bericht met je vrienden!