zondag 17 januari 2021

Alles over Dordrecht

Dronken vrouw slaat over de kop met auto op de Dokweg

31 mei 2010

DORDRECHT - Op vrijdagavond 28 mei heeft een ongeval plaatsgehad op de Dokweg.  Een 40-jarige vrouw uit Dordrecht verloor de macht over het stuur, raakte een auto op het terrein van een benzinestation, schoot door tegen een verkeerslicht en vloog met de auto over de kop.

De auto kwam weer op de wielen tot stilstand en de vrouw wist zelf uit het voertuig te komen. De bestuurster werd onderzocht door ambulancepersoneel waarna ze naar het ziekenhuis werd gebracht voor onderzoek.

Ze moest een nacht ter observatie blijven. De politie heeft haar tevens aangehouden wegens vermoedelijk rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs. Er is bloed van haar afgenomen dat door het NFI wordt onderzocht op de waarde van alcohol in het bloed.

Lees meer over:

ongeluk dokweg NFI
Deel dit bericht met je vrienden!