Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Europarlementariër Lambert van Nistelrooij bezoekt Reeweg Oost'
28mei 2010

Europarlementariër Lambert van Nistelrooij bezoekt Reeweg Oost

DORDRECHT - In vervolg op de lancering van het project Via Regia op 13 april vorig jaar, brengt Lambert van Nistelrooij, Europarlementariër van het CDA, op zaterdag 29 mei een bezoek aan de winkeliers van de Reeweg Oost.

Op uitnodiging van Alice Bakker-Osinga, president van de stichting Osinga Ages zal hij op zaterdag 29 mei kennis maken met de ondernemers van deze winkelstraat.
De stichting Osinga Ages heeft als doel om Europa, de steden en de regio's dichter bij de burger te brengen. Een doel waar Lambert van Nistelrooij als lid van de commissie voor regionale ontwikkeling zich ook hard voor inzet.

Dordrecht kan veel profijt hebben van een nauwere samenwerking met andere regio's. Op de gebieden van bijvoorbeeld toerisme en cultuur is daar nog veel winst in te behalen. Van Nistelrooij zal met de plaatselijke ondernemers praten over hun ervaringen hierin en uitleg geven over wat hij en het CDA voor hen hierin kunnen betekenen.

Het bezoek van Lambert van Nistelrooij zal duren van 9:30 tot 12:30 uur.

Hij zal ondermeer praten met Loek Peensma van Sasja's Look en met drogist David Schalken, tevens fractievoorzitter van de politieke partij Beter voor Dordt.Deel dit bericht met je vrienden!