dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

Verdachten van mishandeling aangehouden op de Hastingsweg

26 mei 2010

DORDRECHT - Twee mannen van 23 en 24 jaar uit Dordrecht zijn op 25 mei op de Hastingsweg aangehouden. Ze zouden daar een 27-jarige automobilist  uit Dordrecht in zijn auto geschopt en geslagen hebben. De man hield aan de slagen kneuzingen en een kapotte lip op.

Hij moest naar het ziekenhuis. De man was in staat te zeggen dat hij wel aangifte wil doen, maar was fysiek niet in staat om daadwerkelijk al een verklaring af te leggen. De verdachten werden op de Hastingsweg aangetroffen en vandaar overgebracht naar het politiebureau. Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is en wat de reden voor de mishandeling was. De politie hoort getuigen en verhoort de ingesloten verdachten.

Lees meer over:

mishandeling hastingsweg
Deel dit bericht met je vrienden!