zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gerard Schouw in debat met Burgemeester Blase

26 mei 2010

DORDRECHT - Op donderdagavond 3 juni gaat Gerard Schouw, Tweede Kamerkandidaat in debat met burgemeester Bert Blase van Alblasserdam over economische en bestuurlijke samenwerking in de Drechtsteden.

Gerard Schouw is oud-raadslid en oud-wethouder van Dordrecht. Hij is momenteel Eerste Kamerlid en is directeur van het Netherlands Institute for City Innovation Studies (NICIS). Gerard Schouw staat op de vierde plaats op de kandidatenlijst van D66 voor de Tweede Kamer en is daarmee de enige verkiesbare kandidaat uit de Drechtsteden.

Bert Blase is per 2 november 2009 geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Alblasserdam. Hij is sinds 1 juli 2007 interim gemeentesecretaris in de gemeente Alblasserdam. Van 2002 tot 2007 was hij lid van de directieraad van de gemeente Dordrecht en van 1998 tot 2002 lid van het managementteam bij de Unie van Waterschappen.

Het Drechtstedendebat staat onder leiding van Arie Verberk. De heer Verberk is hoogleraar informatievoorziening  aan de Universiteit van Amsterdam. Hij werkte eerder bij de ministeries van Financiën en Economische Zaken. Hij was tot 1 januari 2008 President Directeur bij Martinair Holland NV. De heer Verberk is 13 jaar gemeenteraadslid geweest in Papendrecht.

Het Drechtstedendebat vindt plaats in vanaf 19:30 uur in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik Ido Ambacht en wordt georganiseerd door de gezamenlijke afdelingen van D66 Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Alblasserdam, Papendrecht en Dordrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!