Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Verdachte van zware mishandeling aangehouden op de Lijnbaan

25 mei 2010

DORDRECHT - Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is op 25 mei om 06.00 uur aangehouden. Hij zou op 12 mei een 64-jarige man in zijn woning in Dordrecht hebben mishandeld door hem met een honkbalknuppel in zijn gezicht te slaan.

Het slachtoffer had twee wonden die gehecht moest worden, een gebroken oogkas, een gebroken kaak en een scheur in zijn gehemelte. Hij heeft veel pijn en zit nog onder de pijnstillers. De politie startte direct een onderzoek dat naar de identiteit van de verdachte leidde. Hij werd op 25 mei op de Lijnbaan gevonden. Wat het motief van de mishandeling is, is nog in onderzoek. De verdachte is ingesloten.

Lees meer over:

mishandeling lijnbaan
Deel dit bericht met je vrienden!