zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Rijbewijs ingevorderd na rijden onder invloed op de N3

24 mei 2010

DORDRECHT -De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 23 mei een 55-jarige man uit Dordrecht aangehouden voor het rijden onder invloed. Agenten reden over de N3 toen zij voor zich een auto zonder verlichting slingerend over de weg zagen gaan.

Hierop hebben zij het voertuig een stopteken gegeven, waarna de 55-jarige bestuurder zijn auto aan de kant zette. De agenten namen een blaastest af waarbij de bestuurder een F blies. Hierop is de man aangehouden voor het rijden onder invloed en meegenomen naar het bureau. Daar werd met een ademtest een promillage van 2,5 gemeten.

Het rijbewijs van de man is ingenomen. Ook kreeg hij een rijverbod opgelegd. Na verhoor is de man heengezonden.

Lees meer over:

rijbewijs n3
Deel dit bericht met je vrienden!