woensdag 23 september 2020

Alles over Dordrecht

Met nieuwe fietsen sneller bij cliënten Zorg thuis in Dordtse binnenstad

21 mei 2010

DORDRECHT - Om de thuiszorg cliënten van Rivas Zorggroep in de binnenstad van Dordrecht nog beter te kunnen bereiken, hebben de medewerkers mooie fietsen gekregen. Zo kunnen zij sneller van de ene cliënt naar de andere rijden.

Geen parkeerplek
'Het is in de Dordtse binnenstad voor onze medewerkers vaak lastig om een parkeerplaats te vinden', stelt zorgmanager Pauline Streefkerk. 'Met het zoeken naar een plaats gaat vaak tijd verloren. Deze fiets is een ideale oplossing, want die kunnen we voor de deur parkeren. Het is een simpele oplossing, maar zo voorkomen we dat onze cliënten op een medewerker moeten wachten. Daarnaast vinden onze medewerkers het zelf ook fijn om op de fiets te stappen.'

Ergernis
De Rivas-medewerkers kunnen de auto aan de rand van de stad parkeren om vervolgens met de fiets naar hun cliënten te gaan. Deze oplossing voorkomt volgens Pauline Streefkerk ook een hoop ergernis: 'Door wegopbrekingen en omleidingen kan het voorkomen dat onze medewerkers te laat bij een cliënt aankomen. Wanneer de medewerkers met de fiets naar onze cliënten in de Dordtse binnenstad gaan, hebben zij daar geen last van en komen daar op tijd aan.'

Informatie
Voor meer informatie over Zorg thuis of andere diensten van Rivas Zorggroep kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn, 0900-8440 (lokaal tarief). Meer informatie is ook te vinden op www.rivas.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!