maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Schaaksite Tomschaakboeken.nl blijft populair in Dordrecht en daarbuiten

14 mei 2010

DORDRECHT -De nieuwssite voor schaken in Dordrecht en omgeving - www.tomsschaakboeken.nl - blijft onverminderd populair. Tom van Bokhoven loopt nu tegen de zestigduizend unieke bezoekers aan. Samen met de site van het distrikt RSB van Ab Scheel uit Gouda, behoort Tomsschaakboeken.nl tot de meer actuele sites.

Hij maakt vandaag bekend dat Arno Slagboom wederom de nieuwe lunchschaakkampioen wordt op de woensdag in poffertjessalon Visser.

Bij de Willige dame is Juan garcia de nieuwe kampioen, die dinsdag de  eresimultaan speelt. im Hokken is de negentiende keer de kampioen van Sliedrecht geworden. In Zwijndrecht behoort Kees van 't Hoff tot de  favorieten.

Deel dit bericht met je vrienden!