Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dordtse band 'Daylight' in finale Xnoizz Bandbattle?'
12mei 2010

Dordtse band 'Daylight' in finale Xnoizz Bandbattle?

DORDRECHT - Na een jury- én een publieksprijs in de wacht te hebben gesleept tijdens de voorrondes in Tivoli, strijdt de veelbelovende Dordtse popformatie ‘Daylight’ nu in de halve finale van de Xnoizz Bandbattle. Om de finale te bereiken heeft Daylight jouw steun hard nodig op www.xnoizz.nl/bandbattle, waar je kunt stemmen op hun live op 3FM opgenomen nummer ‘Going Slow’. De winnaar verdient, naast een optreden op het hoofdpodium van het Flevo Festival, een professionele fotoshoot, studiotijd, een dag bandcoaching en landelijke bekendheid.  Wil jij de Dordtse popformatie helpen, of ben je nieuwsgierig geworden naar Daylight, bekijk dan snel hun pas uitgebrachte videoclip, en breng een stem uit op. www.daylightmusic.nl


Biografie:

De stralen van de zon, daar hoef je niet om te vragen
Zo is het ook met Daylight. Ze laten je horen dat het leven een feestelijk feest is, maar liefdesdrama's nog steeds naar. Daylight klinkt en voelt als de sixties waar je zonder het te weten naar hebt gesnakt in deze kille eenentwintigste eeuw; energieke protest songs, invloeden uit de beatmuziek, een vleugje gospel en vette motown. Het daglicht breekt door!

Daylight bestaat uit Annerieke de Korver (zang), Jirre Stoutjesdijk (gitaar), Joost van ’t Hoff (toetsen), Micha Okkerman (bas), en Thijs Mijnster (drums).

(foto: Mcklin fotografie)Deel dit bericht met je vrienden!