maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Juan Garcia kampioen van de Willige Dame voor Jaap Verhoef

12 mei 2010

DORDRECHT -Juan Garcia is voor de tweede keer kampioen geworden van schaakclub de Willige Dame in Dordrechht. Hij bleef oudkampioen Jaap Verhoef net voor. Joop de  Jong was goed voor brons.

Jan Molema bereikte een knappe vierde plek, mede dankzij een zege op Juan Garcia. Daarna volgden de oudkampioenen Pierre Smeets en Hans Berrevoets. Teus Slotboom jr. werd weer de jeugdkampioen en tikte als zevende aan voor Hans Nunnikhoven, Johan Went en Kees van 't Hoff kwamen ook in de top 10 uit.

Praeses Cor Paans deelde na de korte huldiging van de kampioen  mee dat aanstaande dinsdag het seizoen wordt afgesloten met de gezellige simultaan tegen de nieuwe kampioen. Daarna begint het zomerreces. De nieuwe competitie staat in Visser's poffertjessalon, waar volgens een gesprek in AD De Dordtenaar burgemeester Arno Brok ook poffertjes eet, op de rol de tweede dinsdag van september.

Meer info op www.tomsschaakboeken.nl

Deel dit bericht met je vrienden!