Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Banketbakkerij Van der Sterre start Bake for Life'
06mei 2010

Banketbakkerij Van der Sterre start Bake for Life

DORDRECHT - Tijdens de jaarvergadering van het banketbakkersgilde Heerlijk & Heerlijk is dinsdag 4 mei de Bake for Life-actie gepresenteerd.

Klanten doneren bij de aankoop van een koekblik à 5,50 euro (met 15 roomboterkoeken) een bedrag van 2 euro aan Bake for Life. Bake for Life geeft jonge gehandicapten in de derde wereld een kans door het bouwen van bakkerijen. Gehandicapten worden er opgeleid tot bakker.

De actie komt uit de koker van Chris van der Waard van banketbakkerij & Konditorei Van der Sterre uit Dordrecht en gaat 1 mei van start. ‘Er zijn 10.000 blikken in omloop. De bakker koopt een blik voor 2 euro. Dat geld gaat gelijk naar Bake for Life. Met eigen spijs bakt de banketbakker de koeken.' De actie is mogelijk gemaakt door sponsors Broer Bakkerijgrondstoffen, Krijger Molenaars, Havelaar Verpakkingen en Heerlijk & Heerlijk. Samen staan ze garant voor zo’n 10.000 euro.

De banketbakkers van het Gilde hebben een heerlijk recept ontwikkeld met een garnituur van amandelspijs. Het resultaat bestaat uit heerlijke en lekker brosse en zomerse koeken. Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van alle Gildeleden is het startsein gegeven voor de actie die naar verwachting door het hele land een vervolg zal krijgen. De Afrikaanse koeken worden uiteraard “vers” en in eigen banketbakkerij gebakken en voorzien van een mooi hartje

Meer informatie is te verkrijgen bij Chris van der Waard van Banketbakkerij Van der Sterre (078-6133286) of via www.bakeforlife.nl
 Deel dit bericht met je vrienden!