maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Man aangehouden voor mishandeling aan de Wijnstraat

26 april 2010

DORDRECHT - Een 47-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag op zaterdag 24 april aangehouden voor mishandeling. Surveillerende agenten troffen in de Wijnstraat een auto aan die verkeerd geparkeerd stond.

Toen zij hiervoor een bekeuring wilden uitschreven kwam uit een nabijgelegen horecagelegenheid de eigenaar van de auto aangelopen. De man liep op de agenten af en uitte een reeks beledigingen richting de agent. Toen de agenten hem vroegen rustig te blijven begon de man opnieuw te schelden. Hierop hielden de agenten de man aan.

Tijdens zijn aanhouding verzette de man zich echter hevig en deelde een kopstoot aan een van de agenten uit. Uiteindelijk wisten de agenten de man in de boeien te slaan. Hij is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Lees meer over:

mishandeling wijnstraat
Deel dit bericht met je vrienden!