donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Man beroofd van zijn scooter aan de Rijksstraatweg

21 april 2010

DORDRECHT - Een 18-jarige bromfietser uit Dordrecht is op 20 april van zijn scooter beroofd. Met behulp van een omstander wist hij zijn voertuig weer terug te krijgen. De bromfietser stond op de Rijksstraatweg stil om even te bellen, toen twee onbekende mannen op een bromfiets naar hem toe kwam rijden.

Eén van hen gaf de man een duw en pakte zijn scooter af. Beiden reden vervolgens weg. Het slachtoffer alarmeerde een toevallig in de buurt zijnde automobilist en samen reden zij de twee mannen achterna. Op een doodlopende inrit zetten de automobilist zijn voertuig dwars op de weg, zodat de klemgereden mannen er niet meer langs konden om weg te rijden. Het lukt de mannen uiteindelijk wel om zich op één bromfiets langs het voertuig te wurmen. Ze lieten de buitgemaakte scooter achter. De man heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!