zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Buschauffeur bedreigd na aanrijding op de Transvaalstraat

20 april 2010

DORDRECHT - Een onbekende man heeft op 19 april een 61-jarige buschauffeur uit Dordrecht bedreigd. Aan de bedreiging ging een aanrijding tussen de bus en een bestelauto vooraf. Op de Transvaalstraat reed de bestuurder van de bestelauto tegen het verkeer in en raakte de bus aan de zijkant.

Toen de chauffeur wilde uitstappen was de andere bestuurder al uitgestapt en deze gaf de chauffeur een stomp en een paar duwen tegen zijn borst. Buiten de bus ging het handgemeen nog even door, waarna de onbekende man in zijn witte bestelauto wegreed.

Toen de politie kwam, was de man al verdwenen. De chauffeur bleef verder ongedeerd. Hetzelfde geldt voor de ene passagier in de bus. De buschauffeur heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel dit bericht met je vrienden!