zondag 20 juni 2021

Alles over Dordrecht

Vrijdagavondsoos aan de Reeweg Zuid bestaat 25 jaar

19 april 2010

DORDRECHT - Op vier juni 2010 bestaat de Vrijdagavondsoos aan de Reeweg Zuid vijfentwintig jaar. Al vijfentwintig jaar biedt de Vrijdagavondsoos mensen met een verstandelijke beperking in de Drechtsteden een gevarieerde uitgaansavond.
 
Onder leiding van een coördinator verzorgt een team van vrijwilligers iedere vrijdagavond een avondvullend programma, waarbij het thema kan variëren van disco, toneel, sport en spel, koken en bakken, creatief, show tot thema-avond.
 
Wekelijks bezoeken tussen 40 en 50 mensen met een beperking de Vrijdagavondsoos. Voor de meesten van hen gelden, dat de soos-avonden een hoogtepunt van de week is. Naast een leuke avond biedt de Vrijdagavondsoos hen de mogelijkheid  om op een ontspannen manier hun sociale contacten te onderhouden. Bezoekers van de Vrijdagavondsoos zijn welkom vanaf 17 jaar en 7 maanden.
 
Natuurlijk wil de Vrijdagavondsoos het 25-jarig jubileum aangrijpen om de directe omgeving van mensen met een beperking nader kennis te laten maken met de SOOS en haar vrijwilligersteam.
 
Voor de gelegenheid is het thema van het feest aangepast aan de zware tijden van tegenwoordig: Zwerversbal. Tijdens deze mijlpaal kan iedereen het enthousiasme van bezoekers en vrijwilligers ervaren, waardoor  de Vrijdagavondsoos een begrip is geworden in de Drechtsteden.
 
Meer informatie over de Vrijdagavondsoos vind u op  www.vrijdagavondsoos.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!