woensdag 20 januari 2021

Alles over Dordrecht

Opening 'Stoopzaal' in Den Witten Hean

19 april 2010

DORDRECHT - In Luchroom 'Den Witten Haen' aan de Groenmarkt (voormalige Kamer van Koophandel) bevindt zich op de begane grond een vergaderzaal. De PvdA is zeer blij met het verzoek van Frank van Hasselt (bedrijfsleider) om deze zaal te vernoemen naar Theodoor Stoop, de bekende SDAP/PVDA wethouder (1917), de rijke 'armendokter' die zich inzette voor de verbetering van de omstandigheden van de arbeiders in Dordrecht. Ook de Stoopbank is naar hem vernoemd. PvdA'er Jacqueline vd Bergh is hiermee bezig.

Samen met Frank, PvdA'ers Jacqueline vd Bergh en Mehmet Safranti wordt de Stoopzaal nu voorbereid. Omstreeks half juni vindt de feestelijke opening plaats. Een aantrekkelijk programma wordt op dit moment opgesteld over de inrichting, tentoonstelling, sprekers etc. Suggesties zijn van harte welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!