maandag 18 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Bouw hotel van der Valk Dordrecht gestart

15 april 2010

DORDRECHT - De gemeente is blij dat, na jaren van intensief overleg, Van der Valk is gestart met de bouw van het viersterren Van der Valkhotel op Businesspark Amstelwijck in Dordrecht. Wethouder F. van den Oever van Economische zaken denkt dat het hotel een enorme economische impuls geeft: “Niet alleen voor Amstelwijck, maar voor de hele stad.” Het hotel creëert meer dan 100 arbeidsplaatsen.

Het 55 meter hoge hotel telt veertien verdiepingen en heeft 148 kamers, een modern restaurant met congrescentrum en een parkeergarage. Het hotel, van architect Teunissen uit Voorschoten, wordt een eyecatcher langs de A16 tussen Rotterdam en Breda. De bouw duurt twee jaar.

Businesspark Amstelwijck
Van der Valk heeft in nauw overleg met het Ondernemersloket Dordrecht gekozen voor locatie Amstelwijck, vanwege de ideale ligging, in de oksel van de A16 en de N3, en de vele bedrijven die zich daar al hebben gevestigd of zich nog gaan vestigen. Meer informatie over Businesspark Amstelwijck is te vinden op www.businessparkamstelwijck.nl

Deel dit bericht met je vrienden!