zondag 28 november 2021

Alles over Dordrecht

Sportboulevard Dordrecht nadert zijn voltooiing

14 april 2010

DORDRECHT - De sportboulevard in Dordrecht nadert zijn voltooiing. Het wordt het grootste overdekte sportcomplex van Nederland.

Over 2,5 maand kan er in de Sportboulevard gezwommen worden in de wedstrijdbaden en de recreatieve baden. Een paar maanden later gaan de ijshockeybaan met 800 plaatsen en de 275 meter lange hardrijbaan open.

In het sportcomplex komen ook een fitness-ruimte, een turnhal en een grote sporthal. De Sportboulevard wordt gebouwd langs de N3, bij het Albert Schweitzerziekenhuis. Het sportcomplex maakt onderdeel uit van het project Gezondheidspark Dordrecht. Dat is een initiatief van de gemeente Dordrecht, het Albert Schweitzer ziekenhuis en Multi Vastgoed.
(bron RTV Rijnmond met ook geluidsopnamen)

Deel dit bericht met je vrienden!