dinsdag 28 september 2021

Alles over Dordrecht

VVD en CDA Dordrecht kiezen voor radio-stilte

13 april 2010

DORDRECHT - De websites van de VVD en het CDA in Dordrecht bieden geen informatie of geen actuele info over de besprekingen voor het nieuwe college van b. en w. Bij het  CDA staat geen enkele info. De VVD heeft de eigen achterban voor de laatste keer op 31 maart geinformeerd.

Beter voor Dordt (BVD) geeft met regelmaat bulletins uit. De laatste discussie, zes wethouders voor de prijs van vijf, is nog niet  naar buiten gebracht. AD De Dordtenaar had de primeur dat deze zogeheten Arnhemse variant stroef loopt. Alhoewel de PvdA buiten de besprekingen staat, is de website actueel.

De meest recente brief van formateur Piet Sleeking (de leider van BVD)  staat erop, de brief van D66 waarbij de partij zei niet mee te doen en een eigen commentaar van de partij die met zes zetels de grootste oppositiepartij wordt op 27 april.

Deel dit bericht met je vrienden!