donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Hardleerse alcomobilist aangehouden op de A16

12 april 2010

DORDRECHT - Een 42-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht is op 10 april twee keer aangehouden voor rijden onder invloed. ‘s Middags werd deze dronken man in Ridderkerk betrapt door agenten van de Politie Rotterdam-Rijnmond.

Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Daar trok de man zich kennelijk niets van aan, want een paar uur later werd hij gecontroleerd door agenten van de Politie Zuid-Holland-Zuid op de A16 ter hoogte van Dordrecht.

Daar bleek dat de man nog steeds veel te veel alcohol in zijn bloed had. De Politie Zuid-Holland-Zuid maakte processen-verbaal op wegens rijden onder  invloed en rijden zonder rijbewijs.  Zijn auto is inbeslaggenomen.

Deel dit bericht met je vrienden!