Alles over Dordrecht...
08apr 2010

Modeshow bij Opnieuw & Co

DORDRECHT - Na het succes van de eerste modeshow vorig jaar in Zwijndrecht pakt Opnieuw & Co nu nog groter uit met een voorjaarsmodeshow bij Opnieuw & Co in Dordrecht.
Op zaterdag 17 april 2010 zal er zowel dames, heren en kinderkleding worden geshowd. Er worden modeshows gelopen om 11.00 uur, 13.00 uur en om 15.00 uur. De hele dag zal in het teken staan van mode, mode accessoires en beauty. Er zijn verschillende stands en workshops en de kinderen kunnen gratis geschminkt worden.
Er is een echte catwalk met licht, muziek en een DJ. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u kijken naar de modellen die de gebruikte voorjaarskleding showen.

Opnieuw & Co heeft het afgelopen jaar de kledingafdelingen groter gemaakt en een moderne uitstraling gegeven. De keuze is groot en men ziet dan ook steeds meer (vaste-) klanten hun outfit aanschaffen. Niet alleen vanwege de lage prijzen maar vooral ook door de veelzijdigheid en de gezellige sfeer in de kringloopwinkels. Er is kleding te vinden uit alle segmenten (hoog – midden - laag). De volgende merken hebben ze vaak hangen: H&M, Coolcat, Hema, C&A, M&S mode, EDC, Esprit, Mexx, Tom Tailor, Jack & Jones, Garcia, Gerry Weber, Essentials (V&D), McGregor, Gaastra en veel meer.

De kleding is allemaal geprijsd en voorzien van een kleurcode. Kleding hangt nooit langer dan 12 weken in de winkel, de laatste 4 weken daarvan verkoopt men de kleding zelfs met 50% korting om steeds weer plaats te maken voor nieuwe aanvoer. Iedere dag wordt er nieuwe kleding bij gehangen in de winkels.

Alle kleding die men binnen krijgt, wordt gesorteerd en grondig gecontroleerd. Hier zijn dagelijks 10 medewerkers mee bezig. De kleding levert daarmee een goede bijdrage aan onze werkgelegenheidsdoelstelling. Van alle kleding die men binnen krijgt komt slechts 12% in onze winkels terecht, de rest is bestemd voor export of voor de poetsdoeken industrie.   

Toegang tot de modeshow is gratis. De locatie van  modeshow is Merwedestraat 54 (achter Super de Boer en Aldi).
Tel.: 078-6417966 www.opnieuwenco.nlDeel dit bericht met je vrienden!