maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Het zwarte pieten in Dordrecht is begonnen met finale 27 april voor de raadsnotulen

8 april 2010

DORDRECHT  Beter voor Dordt laat bij monde van Piet Sleeking op de eigen website nog eens weten teleurgesteld te zijn in het afhaken van GroenLinks  en D66 in de  besprekingen voor een nieuw college van b. en w.

De reacties over en weer geven al aan, hoe bij de verkiezing van de  nieuwe wethouders op dinsdag 27 april bepaalde rituele dansen kunnen worden gevolgd vanaf de publieke tribune.

In simpel Nederlands het zwarte pieten is al begonnen en op 27 april gaat dat even verder voor de  notulen van de  eerste raadsvergadering waarin de wethouders voor Beter voor Dordt, VVD en CDA worden gekozen.

Vijf wethouders lijkt nu de uitkomst te zijn, nu naast VVD en CDA niemand van de andere partijen nog verkering wil met Piet Sleeking van Beter  voor Dordt. 

De zogeheten Arhnemse variant, zes wethouders voor de prijs van vijf om de communicatie met de stad en de burgers nieuw leven in te blazen, lijkt van tafel te zijn.

Het is tevens opmerkelijk dat er verder op de websites van VVD, CDA en PvdA radio-stilte is op alleen soms de formele ambtsberichten van de formateur Sleeking na..

Over de teksten die wel zichtbaar zijn , kan één conclusie worden getrokken:

Het oordeel is aan de lezers: wie heeft de verkering verbroken of wie stelde teveel voorwaarden vooraf of wie nam wie niet serieus enz.

Zie ook brieven op:

http://www.betervoordordt.nl/site/index.php

Deel dit bericht met je vrienden!