maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie houdt man aan op de Noordendijk na klemrijden van ex-vriendin

5 april 2010

DORDRECHT - Een 29-jarige inwoonster van Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag 4 april klemgereden toen zij in haar auto over de Laan der Verenigde Naties reed. De vrouw reed daar toen plotseling een auto met hierin haar ex-vriend kwam aangereden. Een achtervolging door de stad volgde waarbij de snelheid hoog opliep en het overige verkeer in gevaar werd gebracht.

De verdachte reed meerdere malen op de auto van zijn ex-vriendin in en reed haar vervolgens klem op de Noordendijk. Daar sloeg de man haar autoruit in en viel de vrouw aan. Omstanders wiste de politie te bellen die de man heeft aangehouden. De man wordt poging tot doodslag ten laste gelegd.

De vrouw kwam er met de schrik vanaf en heeft aangifte gedaan bij de politie. De verdachte, een 63-jarige inwoner van Stekene (België), weigerde mee te werken aan zijn aanhouding en is met gepast geweld meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. De politie heeft verschillende getuigen gehoord en medewerkers van de Regionale Verkeersondersteuning hebben een onderzoek ingesteld naar het verkeersgevaarlijke gedrag dat heeft plaatsgevonden. 

Deel dit bericht met je vrienden!