Alles over Dordrecht...
03apr 2010

Karin Lambrechts uit Dordrecht wordt wethouder in Teylingen

DORDRECHT - Tot 9 maart was Karin Lambrechts VVD-raadslid in Dordrecht. Binnenkort wordt zij wethouder in Teylingen, als de gemeenteraad op 8 april met de voordracht instemt. Ze komt dan direct in functie in een gemeente met ruim 36.000 inwoners.

Sassenheim is een plaats die tot die gemeente behoort. Voor Karin is het een unieke stap voorwaarts en dat houdt in dat de VVD DDordrecht ook een vrouwelijke wethouder levert. Op de site van de gemeente Teylingen wordt gemeld:

 

Karin Lambrechts (43, VVD)
Zij is bestuurskundige en was de afgelopen jaren gemeenteraadslid in Dordrecht, waar ze nu ook woont. Naast het raadslidmaatschap heeft zij veel ervaring op bestuurlijk en organisatorisch vlak als vrijwilliger. Zij wordt voorgedragen voor de portefeuille Welzijn (inclusief Sport).

Karin was ook werkzaam voor internationale samenwerking bij de gemeente Dordrecht. Ze heeft bijzondere banden met Bamenda.

Zij is getrouwd met Rick Naaktgeboren, die als ambtenaar in Dordrecht ook aan de weg timmert en veel aan Dordrecht promotie doet. Naaktgeboren is een sleutelfiguur achter talrijken evenementen in de stad en chef van een afdeling in het Stadskantoor.Deel dit bericht met je vrienden!