maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Politie houd man aan na mishandeling op het Beverwijcksplein

3 april 2010

DORDRECHT - Een 26-jarige inwoner van Dordrecht is vrijdagmiddag 2 april door de politie aangehouden voor mishandeling. Een 18-jarige man uit Dordrecht zat samen met zijn vriendin op een bankje op het Beverwijcksplein. Plotseling kwam er een man naar hen toelopen die opmerkingen maakte in de richting van de vrouw.

Het tweetal reageerde hier niet op waarna de man, de 26-jarige verdachte, erg boos werd en de man in zijn gezicht sloeg. Omstanders belde hierop de politie en filmde het gedrag van de verdachte. De politie heeft de verdachte aangehouden en meegenomen naar het bureau. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding waardoor de politie gepast geweld heeft moeten gebruiken. De verdachte is uiteindelijk ingesloten.

Lees meer over:

mishandeling beverwijcksplein
Deel dit bericht met je vrienden!