Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

VVD Dordrecht meldt formatie nieuws van Piet Sleeking

29 maart 2010

DORDRECHT -De VVD Dordrecht heeft op de eigen site de stilte rond de formatie van het nieuwe college van burgemeester en wethouders op de eerste site doorbroken. Op de site van het CDA Dordrecht wordt alleen een ledenvergadering op 31 maart aangekondigd.

In eerste instantie stond alleen info op de site van de  gemeente Dordrecht. Vervolgens kwam formateur Sleeking, de lijsttrekker van de winnende combinatie, op de ste van www.betervoordordt.nl met nieuws.

Volgens Sleeking zal er maximaal openheid worden betracht. Morgen wordt een volgende mededeling gedaan over mogelijk een vierde partij die aanschuift. Dat kunnen in beginsel alle partijen zijn, op de PvdA na.

Lagendijk gaat uit van een oppositierol. Enkele kleine partijen hebben laten weten graag mee te willen doen in de combinatie Beter voor Dordt (BVD), VVD en CDA.

Formatienieuws op liberale site:

http://www.vvddordrecht.nl/

Lees meer over:

VVD PvdA CDA piet sleeking BVD
Deel dit bericht met je vrienden!