Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanrijding fietser en scooter aan de Groenezoom

29 maart 2010

DORDRECHT - Op zondagmiddag 28 maart vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een scooter. Dit gebeurde aan de Groenezoom. Drie fietsers zaten onder een viaduct toen een van hen besloot om een rondje te gaan fietsen.

Hij reed vanaf de stoep het fietspad op, maar zag daarbij een scooter over het hoofd die vanuit de richting van de Oranjelaan kwam aanrijden. De scooter reed daardoor tegen de achterkant van de fiets en beide bestuurders kwamen ten val.

De bestuurder van de scooter (leeftijd en woonplaats onbekend) is met de ambulance mee gegaan naar het ziekenhuis voor onderzoek. De fietser, een 13-jarige jongen uit Dordrecht, leek in eerste instantie niet gewond, maar moest later alsnog voor controle naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht met je vrienden!