zaterdag 29 januari 2022

Alles over Dordrecht

Broeders van Taizé op bezoek in Dordrecht

29 maart 2010

DORDRECHT - Aan het einde van dit jaar vindt een grote Europese jongerenontmoeting plaats in Rotterdam. Dit wordt georganiseerd door de broeders van Taizé samen met jongeren uit Rotterdam en omgeving. Een bijzonder evenement waar wel 25.000 jongeren verwacht worden vanuit alle landen van Europa.

Ook de jongeren uit Dordrecht worden gevraagd om mee helpen aan de organisatie van dit evenement. Daarom komen twee Nederlandse broeders van Taizé op donderdag 29 april naar Dordrecht om samen met jongeren te praten over wat Dordrecht kan bijdragen aan de organisatie. Ook is er ’s een Taizé gebed waarvoor iedereen van harte uitgenodigd is.

Maar jongeren kunnen ook zelf op reis naar Taizé!

Op zondag 2 mei vertrekt er vanuit Dordrecht een reis naar Taizé. Alle jongeren tussen de 15 en 30 jaar zijn uitgenodigd om mee te reizen. De reis duurt 1 week, de groep komt op zondag 9 mei weer terug. Opgeven voor de reis kan tot en met 11 april.

Iedereen die meer wil weten over de Taizé reis en / of mee wil helpen aan de ontvangst van de broeders op 29 april is op Woensdag 7 april van harte welkom om 20.00 uur in de Titus Brandsma kapel, Nolensweg 8.

Meer informatie: www.taizedordrecht.nl

Deel dit bericht met je vrienden!