maandag 27 september 2021

Alles over Dordrecht

Aangehouden na mishandeling plaatsgenoot aan de Marthinus Steynstraat

29 maart 2010

DORDRECHT - De politie heeft op zaterdagavond 27 maart een 52-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling van een 47-jarige plaatsgenoot. Laatstgenoemde zou zich in beschonken toestand vervelend hebben gedragen voor de deur van een woning aan de Marthinus Steynstraat.

Ondanks verzoeken om weg te gaan, zou de 47-jarige daar geen gehoor aan hebben gegeven en zou op ramen en deuren zijn gaan bonken. De 52-jarige bewoner kwam daarop naar buiten en verwondde de man aan zijn hand. Die belde op zijn beurt de politie en deed aangifte. Agenten hielden de 52-jarige aan. Hij is verhoord en inmiddels weer heengezonden. De politie onderzoekt de zaak.

Deel dit bericht met je vrienden!