donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Gewapende overval op drogist aan de Riouwstraat

29 maart 2010

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 26 maart vond een gewapende overval plaats op een drogist aan de Riouwstraat. Een of meerdere verdachten bedreigden een medewerkster en ging(en) er zonder buit weer vandoor in de richting van het Vogelplein.

Een van de mogelijk meerdere verdachten is ongeveer 18 jaar oud, ongeveer 1.75 m. lang, heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg een grijs vest met capuchon en zwarte ruiten, een donkere joggingbroek, zwarte sportschoenen met witte strepen en een rode sjaal. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Mensen die iets van de beroving of de verdachte(n) hebben gezien, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Lees meer over:

beroving Vogelplein Riouwstraat
Deel dit bericht met je vrienden!