donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Diefstal uit (brom)fietstassen bij ziekenhuis

16 maart 2010

DORDRECHT - Voor diefstal hebben agenten een 39-jarige man en een 16-jarig meisje uit Dordrecht aangehouden. Zij zaten samen op een fiets. Bij de politie kwam op maandagmiddag 15 maart 2010 een melding dat de man spullen gestolen zou hebben uit tassen die hingen aan fietsen en bromfietsen die stonden bij het ziekenhuis.

De melder gaf door dat de verdachte fietste met een kind achterop. Op de Dubbeldamseweg Zuid in Dordrecht ontdekten de politiemensen de verdachte. Volgens een getuige had de man in ieder geval iets gestolen uit een tas van een brommer.

De politie hing labels aan deze bromfiets en fietsen die hier in de buurt stonden. Mensen die inderdaad spullen missen uit hun fietsen die stonden bij het ziekenhuis kunnen contact opnemen met de politie.

Deel dit bericht met je vrienden!