zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht wint verrassend van Go Ahead Eagles

6 maart 2010 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Bij de nummer twee van de ranglijst heeft FC Dordrecht een verrassende zege geboekt: 1-2. Twee minuten voor tijd schoot Género Zeefuik vanaf elf meter de winnende treffer tegen het net. Kort daarna kon voor het eerst sinds exact drie maanden de overwinnings-rite met de supporters gevierd worden.

De overwinning werd door Gert Kruys zelf als “gestolen” betiteld omdat Go Ahead Eagles feitelijk de gehele wedstrijd de bovenliggende partij was geweest. De thuisclub had echter geen antwoord op de Dordtse tactiek en kreeg na een half uur stormen via een fraaie actie van Moussa Kalisse het deksel op de neus (0-1). Na precies een uur schoot Suk de niet onverdiende gelijkmaker in de kruising (1-1). De wedstrijd leek vervolgens op een deling af te stevenen tot het in de slotfase alsnog een even verrassende als welkome wending kreeg.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!